{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bambino 2008

2.440 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Heidi Skovgaard*
Kvinde | 29 år | Oprettet: 28. sep 2007


Anden særlig race Bambino

Fødselsår:
2008
Højde:
Ca 83cm
Temperament
Fuldstændig kold og rolig :D
Ikke typisk pony-fræk.
Han kan godt blive forskrækket, hvis der kommer en frem bag en mur f.eks. men det resulterer bare i et spjæt, og så "Nå, var det bare dig?" :D
Gangarter
Skridt: God fremdrift, hvis han skal lave noget, ellers stille og rolig :)
Trav: Typisk ponytrav, men han er super til at følge mit tempo.
Galop: Yiihaaa! Haha, der kan ikke komme fart nok på :P
Stævner
Nej.
Stamtavle
Nej.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bambino er en fantastisk lille bamse, jeg lige har købt...
Kender ham ikke så meget endnu, da han først lige er kommet her til aften :) Var oppe og se ham igår, og fik ham hjem idag. Da han første gang kom ind i boksen til Bella (søsters shetter) var der ingenting overhovedet. De hilste lige kort på hinanden, så var det ellers som om de havde kendt hinanden altid :) Det tog ikke mange minutter, før de stod og gnubbede hinanden, SØDT!

12. juni 2012
Idag har Bambino for første gang trukket noget efter sig, mens han går i langeliner :D
Jeg spændte 2 små paller efter, og så gik han somom han da aldrig havde gjort andet :D Super-ponze!
Langliner har vi trænet en del gange efterhånden og han styrer bare til det, så det varer ikke længe før han kan komme for vogn :D

4. Juli 2012
Idag havde Bambino vogn bagpå for aller første gang. Jeg ved udemærket, at det er en fantastisk skøn og nem pony jeg har, men det her tog han over al forventning! :D Vi startede med at tage ham ind i stalden, få ham striglet og så skulle vi ellers have det seletøj til at passe. Vi stod i ret lang tid og fik det til at sidde helt rigtigt, det var jo helt nyt :) Han stod bare pænt tålmodigt.
Da det så endelig passede alle steder, tog jeg ham med ud på banen, bare lige for at gå et par runder med seletøjet på. Det var han HELT ligeglad med, så Lars kom med vognen, hvorefter vi gik en runde med vogn-stængerne ved hans mave, helt kold igen :) Så vi spændte den på ham og fortsatte inde på banen. Efter 1½ runde satte jeg mig i vognen, og kørte op og ned af vejen 2 gange... Han var LIGEGLAD! Det eneste han skulle finde ud af, var at når det går ned af bakke, skal han bremse den en smule, og man skal lige koncentrere sig, hvis man drejer skarpt ;)
FANTASTISK pony! :D
Kommentér på:
Anden særlig race Bambino
Annonce